Покана за представяне на проект

Каним Ви да вземете участие в информационна среща за представяне на проект No BGLD-1.007-0054: “Подобряване на местното развитие на община Банско, чрез създаване на нови работни места в “АДВАНСТ ПРОДЖЕКТ КОНСУЛТИНГ” ЕООД”.
 
Събитието ще се състои на 27 април 2023 (четвъртък), от 14:00 до 16:00 ч. в конферентната зала на Грийн Лайф Ризорт Банско, Банско, ул. „Кошерината“ 5.
 

Програмата включва представяне на:

  • Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство
  • Партньорите по проекта
  • Проекта: цели, дейности, очаквани резултати
  • Въпроси и отговори
  • Кафе пауза и възможност да споделим мнения и впечатления от срещата

Проектът “Подобряване на местното развитие на община Банско, чрез създаване на нови работни места в “АДВАНСТ ПРОДЖЕКТ КОНСУЛТИНГ” ЕООД” се финансира от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП и Норвегия. Основната цел на проекта е да се стимулира икономическото местно развитие и активността на безработни/неактивни лица от Община Банско.

Любезно молим да потвърдите Вашето присъствие до 26.04.2023 на имейл: office@ap-consulting.bg

Съдържанието на документа отразява мненията единствено на своите автори и Програмният оператор на Програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи” не носи отговорност за начина на употреба на информацията, съдържаща се в документа.

Покана за представяне на проект
Към началото