За нас

Кои сме

ние

Адванст Проджект Консултинг ЕООД е доказан лидер в областта на професионалното образование и обучение и консултантската дейност.

Адванст Проджект Консултинг ЕООД e доставчик на обучение, организация за кариерно развитие, специализиранa в провеждането на учебни програми в различни квалификационни области и консултантска компания с основен фокус върху динамичните области на хотелиерството, ресторантьорството и бизнес администрацията.

Неизменният ни ангажимент за постигане на високи резултати ни поставя на водещо място в направленията, в които работим, като ни дава възможност да формираме успешни кариери в бързо развиващия се сектор на услугите.

Чрез насърчаването на пълноценни взаимоотношения между утвърдени работодатели и талантливи стажанти ние се превърнахме в синоним на създаването на трайни партньорства, които надхвърлят границите и разгръщат изключителен потенциал.

Успешно съчетаваме стратегическо консултиране и детайлни оценки от тайните клиенти, за да помогнем на организациите да постигнат растеж чрез отлично обслужване и дългосрочна клиентска лоялност. 

Екип

Конкурентната ни експертиза се дължи на комбинацията от професионално ноу-хау, изключителен екип от над 30 високообразовани и опитни преподаватели и широка мрежа от уважавани партньорски организации. Тези фактори и дългогодишният ни ангажимент за поддържането на международни стандарти и признание ни позволяват да създаваме трансформиращи учебни преживявания и успешни кариерни пътища в сферата на услугите.

Неразделна част от Адванст Проджект Консултинг е ЦПО Профишънси, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение (НАПОО). Тази акредитация е доказателство за спазването на високи международни стандарти и признание. ЦПО Профишънси предоставя отлично образование и обучение като формира ключови компетенции, които могат да валидират професионални знания, умения и способности.

Нашата философия

В Адванст Проджект Консултинг вярваме в силата на образованието, което може да вдъхнови растеж и трансформация, направлявайки хората и организациите към забележителни постижения.

Какво

правим

Адванст Проджект Консултинг е специализирана в предоставянето на разнообразни услуги за постигане на успех и растеж на нашите клиенти. Посветени сме на това да подкрепяме успеха на нашите клиенти на всяка крачка от техния път, осигурявайки услугите, от които всяка организация има нужда. 

Ние предлагаме експертно управление на проекти, стратегически партньорства, както и ценна информация и насоки относно възможностите за сътрудничество и финансиране, предлагани от Оперативните програми в България, програмата Еразъм +, програми, финансирани от Европейското Икономическо Пространство (ЕИП) и Норвежкия финансов механизъм, схемата “Тюринг” и други програми на ЕС.

Предлаганите от нас корпоративни обучения са прецизно разработени с цел повишаване на уменията и знанията на екипа в организациите, което гарантира присъствие в лидерските позиции на съответните индустрии.

Консултантските ни услуги осигуряват персонализирани решения и идеи за оптимизиране на бизнес операциите и стимулиране на устойчив растеж.

Иновативната ни програма за тайни клиенти осигурява ценна информация за преживяването на потребителите, което дава възможност за вземане на информирани решения и повишаване на цялостната удовлетвореност на клиентите.

Към началото