Услуги

Какво

правим

Адванст Проджект Консултинг ЕООД се ангажира с предоставянето на цялостни решения, съобразени със специфичните потребности на всяка организация.

Със страст към трансформиране на бъдещето, ние разглеждаме образованието не като задължение, а като възможност да променим начина, по който работят компаниите в сферата на услугите.

Екипът ни от експерти притежава обширни познания и опит, което ни позволява да предоставяме персонализирани корпоративни услуги, съобразени с уникалните нужди и цели на клиентите.

Посредством стратегическо управление на проекти и непрекъснато обучение, ние вдъхновяваме промяната и даваме възможност на хората и бизнеса да разгърнат пълния си потенциал.

С ангажимент към съвършенство се стремим да предоставяме изключителни решения, които да стимулират растежа и успеха.

Проекти и програми

Адванст Проджект Консултинг ЕООД се отличава с дългогодишен опит в предоставянето на експертни услуги за управление на проекти и насърчаване на стратегически партньорства в рамките на авторитетни програми като Оперативните програми в България, Националния Иновационен Фонд, програмата Еразъм +, програми, финансирани от Финансовия Механизъм на Европейското Икономическо Пространство (ЕИП) и Норвежкия финансов механизъм, схемата „Тюринг” и различни други инициативи на ЕС.
 
Благодарение на богат опит и задълбочено разбиране на програмите, ние предлагаме ценна информация и насоки относно възможностите за сътрудничество и финансиране.

Корпоративни обучения

Адванст Проджект Консултинг ЕООД предлага цялостни решения за корпоративно обучение, съобразени с уникалните нужди на организациите в секторите на хотелиерството, ресторантьорствои бизнес администрацията. Нашият опит се състои в това да предоставим основните умения и знания, необходими за постигане на отлични резултати в днешната конкурентна бизнес среда.

Екипът ни се състои от експерти в бранша, специалисти в областта и сертифицирани преподаватели, които притежават обширни познания в съответните области.

Консултантски услуги

Адванст Проджект Консултинг ЕООД предоставя комплексни консултантски услуги, които подкрепят организациите с иновативни решения и стратегически насоки.

От разработване на специфични за индустрията стандарти до създаване на ефективни стандартни оперативни процедури (СОП), провеждане на задълбочен анализ на процесите и изготвяне на приложими стратегически планове, ние си партнираме с нашите клиенти, за да се ориентираме в промените, да измерваме представянето и да прилагаме резултатни решения.

Програма Таен клиент

Адванст Проджект Консултинг ЕООД предлага комплексна програма за тайни клиенти, предназначена да помогне на бизнеса да подобри преживяването на клиентите си, да идентифицира области за развитие и да постигне оперативно съвършенство. 

Нашата програма “Таен клиент” съчетава щателни проучвания, подробни оценки и ценни наблюдения, за да предостави на организациите обективен поглед върху обслужването на клиентите и цялостното им представяне.

Партньори

Партнирайте си с нас, Вие ще се впуснете в трансформиращо пътуване, с което ще повишите уменията си, ще подобрите дейността си и ще постигнете забележителни резултати в динамичния свят на ресторантьорството, хотелиерството и грижата за клиентите като цяло.

Готови ли сте за едно трансформиращо сътрудничество?

Разгърнете пълния си потенциал.

Ние ще помогнем да превърнете желанията и амбициите си в съвършенство и забележителни постижения.
Към началото