Стартира обучение за работодатели в Банско: Стратегическо управление на човешките ресурси

Успешно стартира обучението за работодатели и мениджъри на тема „Стратегическо управление на човешките ресурси в предприятието“. Тази инициатива е част от проект „Подобряване на местното развитие на община Банско, чрез създаване на нови работни места в “Адванст Проджект Консултинг“ ЕООД“, Договор № BGLD-1.007-0054, финансиран от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на Европейското Икономическо Пространство (ЕИП) и Норвегия.

Цел

Целта на обучението е да подпомогнем местния бизнес чрез обмен на опит и добри практики от Норвегия в областта на наемането, задържането и развитието на човешкия потенциал. Обучението се провежда в петзвездния Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс в периода 20-30 април 2024 г.

Един от акцентите в обучението ще бъде презентацията на експерти от Норвегия на 29-ти и 30-ти април. Те ще споделят с участниците добри практики и опит в управлението на човешките ресурси както в публичния, така и в частния сектор. Тези презентации ще бъдат ценен източник на знания и вдъхновение за всички участници.

Заключително събитие

Заключителното събитие по проекта ще се проведе на 30 април 2023 г. от 09:00 ч. в Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс. На това събитие ще бъдат представени постигнатите резултати и ще се обсъдят идеи за бъдещи проекти. Ще бъде отлична възможност за обмен на опит и създаване на международни контакти и партньорства.

Благодарим на всички участници и партньори за техния принос и участие. Очакваме с нетърпение да споделим постигнатите резултати и да продължим нашата мисия за подобряване на местното развитие в община Банско.

Съдържанието на документа отразява мненията единствено на своите автори и Програмният оператор на Програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи” не носи отговорност за начина на употреба на информацията, съдържаща се в документа.

Стартира обучение за работодатели в Банско: Стратегическо управление на човешките ресурси
Към началото